ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Βαρουφ-Άκης (Μ’ένα Νί) 30/9/2021: “Σας Βάζω Ιδέα… 100 Ευρώ Χαράτσι Τον Μήνα Σε Κάθε Πολίτη Που Δεν Εμβολιάζεται…” !!! (Βίντεο)

 

Βαρουφ-Άκης (Μ’ένα Νί) 30/9/2021: “Σας Βάζω Ιδέα… 100 Ευρώ Χαράτσι Τον Μήνα Σε Κάθε Πολίτη Που Δεν Εμβολιάζεται…” !!! (Βίντεο)

Το χαράτσι κρατά από τα χρόνια της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Ήταν ο περίφημος κεφαλικός φόρος, τον οποίο πλήρωναν μόνο οι χριστιανοί υπήκοοι, εκτός αν γίνονταν μουσουλμάνοι.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΣΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΕΦΤΕ ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ !!!

Στο μεσαιωνικό Βυζάντιο φορολογούσαν τα πάντα, από τον καπνό που έβγαινε από τις καμινάδες μέχρι τον αέρα που ανέπνεαν οι υπήκοοι…

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ.

……………………………..

Ρεπορτερ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ …

Του Γιώργου Περπή
δικηγόρου.
πρ. δημάρχου Αιγίου
Φυσικά δεν νομίζω , για οποιονδήποτε νοήμονα , να του μένει η παραμικρή αμφιβολία , ότι το μέτρο των 100 Ευρώ πρόστιμο και μάλιστα αναδρομικά ( όποτε σε πιάσουν ) και ανά μήνα για τους μη εμβολιασμένους , είναι σαφέστατα αντισυνταγματικό , πέρα από στοιχείο ενός ολοκληρωτικού κράτους !
Και διερωτάται κανείς … δεν το ξέρει τάχα ο πρωθυπουργός ; Φυσικά και το ξέρει … δεν τον νοιάζει όμως ! Γιατί ο στόχος του είναι ο τρόμος ! Γιατί ξέρει , ότι ο εξαθλιωμένος οικονομικά 60+ , δεν θα προσφύγει στα δικαστήρια να το ακυρώσει … Δεν έχει την ψυχική δύναμη πλέον … ούτε την οικονομική δυνατότητα ! Θα σκύψει το κεφάλι … και θα καταπιέσει την συνείδηση του , όπως και σε τόσα άλλα ! Πέραν αυτού , του είπανε , ότι θα λειτουργήσει και σαν εργαλείο κοινωνικού αυτοματισμού … αφού “γκετοποιει” μια μερίδα πολιτών και στρέφει τους άλλους εναντίον τους !
Αναλογίζομαι , παρά την τραγικότητα της πανδημίας , ότι στον πραγματικό μεσαίωνα ( όχι στον πολιτικό που ζούμε τώρα ) η … πυρά θα ήταν στις δόξες της !
Δυστυχώς , όταν είσαι ” λειψός” στην πολιτική … παραβιάζεις το Σύνταγμα !
Αηδιασμένος !

……………………………..

ΤΟ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Facebook …

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
01:19

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ : https://www.facebook.com/watch/?v=601640111135291

………………………………………………………………………..

ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ (ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ).

…………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια